badkamerarchitectuur

stylingfotograaf

Er is geen specifieke vooropleiding nodig voor het volgen van de Masterclass Stylingfotografie.

We organiseren een voorbereidingsmiddag, zodat alle cursisten hetzelfde startniveau hebben. Op deze voorbereidingsmiddag staan de basisbegrippen uit de fotografie centraal. We gaan onder meer in op zaken als compositie en belichting. Ook de apparatuur van iedere deelnemer lopen we even door. We gaan daarbij na welke aandachtspunten er zijn. Daarnaast besteden we aandacht aan de basisprincipes van styling.

Ook maken de deelnemers tijdens deze middag kennis met elkaar en wisselen we van gedachten over ieders wensen en verwachtingen. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

De apparatuur die je nodig hebt voor de training:

  • Een spiegelreflexcamera met volledig handmatige instellingen
  • een groothoeklens
  • een krachtige flitser

Tijdens de masterclass bespreken we dagelijks klassikaal de opnames. Een eigen laptop is dus niet noodzakelijk. Wel is het belangrijk dat je tenminste zes geheugenkaarten van 2Gig meeneemt.

Masterclass Verdieping Stylingfotografie
In vervolg op de Masterclass Stylingfotografie organiseert housevisuals een hands-on training van 5 dagen. Dit traject bevat een verdieping en verdere praktische uitwerking van de onderwerpen die tijdens de Masterclass Stylingfotografie aan bod zijn gekomen. De Masterclass Verdieping Stylingfotografie staat open voor deelnemers die de Masterclass Stylingfotografie met succes hebben afgerond. Tijdens de Masterclass Stylingfotografie informeren we je over dit verdiepingstraject.